Tandreglering

Tandreglering som inte syns

Tandreglering som inte syns

editorial

När du möter andra människor så vill du känna dig bekväm. Du väljer kläder som du trivs i och ser till så att du är snygg i håret. Men ändå kan någonting göra så att du undviker att vistas bland andra människor, om det inte är nödvändigt. Det kan till och med vara så att du inte vill söka ditt drömjobb när du ser annonsen hos Arbetsförmedlingen.

Vad kan det då vara som besvärar dig? Det finns många orsaker till att du inte känner dig bekväm när andra tittar på dig. En orsak är missnöje med tänderna. De är fula, sitter snett eller det är för glest mellan dem. Även om andra tycker att det är charmigt med en glugg mellan framtänderna så innebär inte det att du nödvändigtvis tycker så. 

 

Tandreglering

 

Ingen ska behöva vara missnöjd med sitt leende

Alla ska kunna känna sig väl till mods med att prata och le inför andra människor. Det finns moderna metoder att reglera tänder på som inte syns. En tandreglering kan justera sneda tänder eller korrigera bettfel. Behandlingen kan du göra hos en tandvårdsklinik och det finns lite olika alternativ att välja bland. Alla metoder är bra och det finns någonting som passar för just dig och ditt behov.

Om du känner att du vill korrigera dina tänder så kan du ta kontakt med en tandläkare så får du en tid för en konsultation. Det som avgör vilken behandling som är bäst för dig beror på hur bettproblematiken ser ut. Även hur stort fel som behöver korrigeras är avgörande för rätt val.

En populär tandregleringsmetod är invisalign som gör dina tänder raka utan att någon märker det. Invisalign är en avtagbar skena som inte syns. Skenan skräddarsys efter dina tänder och dina önskemål. En enkel och bekväm metod som får dig att vilja le stort.