Healing sessioner

Stress i vardagen

Stress i vardagen

I dagens samhälle brottas vi med en stressad vardag med väldigt liten tid till stillhet. Man har mycket om sig med jobb, laga middag och hämta barnen efter fotbollsträningen. Det är lätt att glömma bort sig själv och vem man är som person. En dag kan man vakna upp och undra hur hamnade man här i detta ekorrhjul. Så vad kan man göra för att bryta cirkeln? En kul aktivitet med en kompis kan få en att må bättre och även börja tänka i nya banor. Nytt tankesätt kan hjälpa oss att se vad vi behöver som människa för att må bra.

 

Hitta sig själv och lugnet

Har man helt tappat bort sig själv i all stress som är runt oss dagligen kan det vara svårt att vakna upp och få in nya rutiner som får oss att må bra. Så vad kan en lösning vara? Många människor provar på healing för att klara vardagens stress. Healing kan hjälpa en människa att se annorlunda på sitt liv. Man lär sig att leva i harmoni med sin omvärld men också i sin egna kropp. För oss som befinner oss i mellansverige finns det healing sessioner i Nyköping att ta del av. Healing är en förmedling av energi till människan.

 

 

Healing ger god energi

Under en session får man hjälp med att bryta gamla mönster och blockeringar i sitt energifält för att kunna blomma ut som människa. Kroppen består av energi som också hela universum gör. För att leva harmoniskt i denna värld drar man stor nytta av den höjning av energifrekvensen som görs under en healing. Efter sin session går man med lätta steg och med ett rofyllt sinne. En härlig känsla som smittar av sig på människorna man har runt sig. Visst är det fint att sprida glädje till andra!