magasinering

Smidig och säker magasinering av saker i Self Storage i Uppsala

Smidig och säker magasinering av saker i Self Storage i Uppsala

Self Storage, eller magasinering som det också kallas, är ett koncept som startade i USA redan under 1800-talet och idag är det väldigt vanligt att man använder sig av det även här i Norden. Magasinering är en perfekt tjänst för den som behöver extra utrymme, vare sig det handlar om lång eller kort tid. Ofta hittar man magasinering hos flyttfirmor som därmed även kan hjälpa till med flytten till och från det ”Storage” man har hyrt. Det finns i regel även olika storlekar på förråden så att man kan hyra ett som är lagomt för de saker man har tänkt magasinera. 

Magasinering kan vara en bra lösning vid många olika tillfällen 

Att hyra ett förråd är till exempel en optimal lösning för den som ska flytta utomlands under en period och vill ha kvar sitt bohag vid återvändandet hem. Det är också väldigt smidigt om flyttdatum och tillträdesdatum inte klaffar vid en flytt eller om man behöver en plats att förvara möbler och annat under tiden en renovering pågår.

Det är helt enkelt en väldigt smidig lösning då man behöver lite extra utrymme under en kort eller lång tid. Behöver man tillgång till sakerna så är det i regel inga problem att hämta eller fylla på saker från sitt magasin under tiden man hyr.

Storage i Uppsala med rum för allt som det inte finns plats för i hemmet eller på företaget

Flyttharry är ett företag i Uppsala som erbjuder magasinering av allt möjligt, från bohag till stora föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet. Beroende på de behov som finns kan man magasinera under en kortare eller längre tid. Eftersom Flyttharry sköter både företags- och privatflyttar så kan de hjälpa till med flytt till och från magasinet. Deras Storage har värme, är larmat samt försäkrat och det är enkelt att göra en prisförfrågan på önskad magasinering via deras hemsida.