Tandläkare Järfälla

Så räddar du ekonomin hos en tandläkare i Järfälla

Så räddar du ekonomin hos en tandläkare i Järfälla

editorial

Fråga dig inte om du har råd att gå till tandläkaren. Fråga dig istället om du INTE har råd att gå till tandläkaren. Det blir nämligen billigare att åtgärda hål och andra tandproblem om de upptäcks i tid. Hos en tandläkare som magicaldental.se i Järfälla behöver en undersökning inte kosta skjortan.

Många människor väljer att prioritera ned tandläkarbesök när det tryter i kassan. I själva verket rekommenderar många ekonomer att vänta in i det sista med att stryka de poster i budgeten som handlar om ditt välmående och allmänna hälsa. Det som verkligen kostar pengar, är om du skulle behöva sjukskriva dig.

Du vinner i längden på ett tandläkarbesök – även ekonomiskt

För även en åkomma som akut tandvärk kan faktiskt leda till att du inte kan göra ditt jobb ordentligt. Även om Sverige har ett bra sjukförsäkringssystem, innebär en sjukskrivning ändå en viss ekonomisk förlust. För dig som redan lever i ytterkanten för vad ekonomin klarar av kan det då visa sig vara ödesdigert.

Leta istället upp andra kostnader att skära ned på, istället för din årliga undersökning hos tandläkaren. Säkert finns det något annat du kan välja bort. Du ska inte se det som att du ger pengarna till tandläkaren. I stället ger du dem till dig själv, när du satsar på din tandhälsa.

 

Tandläkare Järfälla

 

Skicka iväg din partner till tandläkaren 

Se också till att din partner inte slarvar med tandläkarbesöken. Ibland kan det hända att man inte är helt transparent med dylika prioriteringar i ett förhållande. Men ett hushåll som behöver två inkomster behöver ju också två friska medlemmar i arbetsför ålder. 

Fråga din bättre hälft hur länge sedan det var han eller hon var och kontrollerade sina tänder. Om det var alltför länge sedan kan du mycket väl begå lite egenmäktigt förfarande och boka in en tid till hen.