väggdekor

Piffa upp väggarna med sohu-shop.se väggdekor!

Piffa upp väggarna med sohu-shop.se väggdekor!

Att tapetsera en vägg kan bli en nystart för ett rum. När man köper tapeter finns det de som bara tar första, bästa och billigaste bara för att få upp något. Andra funderar i månader och inser att man vill ha dyraste tapeten i hela affären. Och det skulle kosta tusentals kronor att göra en förändring.

Ett alternativ till tapetsering är att måla väggen i en valfri kulör. Oavsett om man väljer att måla eller tapetsera så kan det vara krångligt med att flytta undan möbler, eller täcka över dem som skydd. Kanske är man ganska nöjd med hur väggen ser ut, då finns det enklare och billigare sätt att förnya en vägg. 

 

Ett blickfång för ögat

Vad är det som saknas på väggen? En tavla kan vara svår att passa in med färger och motiv. Väggar med fotografier är också populärt, liksom tavlor säger ett foto också tusen ord. Ibland är det dock inte så många ord man är ute efter utan ett blickfång. Kanske en text med något tänkvärt på eller något humoristiskt som piffar upp vardagsblicken. 

Ett tips då är att köpa det som kallas för väggdekor från sohu-shop.se. Väggdekoren är gjord i vinyl och är lätt att sätta upp på en vägg eller en dörr. Den kan förändra känslan i hela rummet på ett litet kick!

 

 

Väggprydnad i valfri färg

Gå in på https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html och kolla. Där finns det ett stort utbud av figurer och texter som man kan sätta upp på väggen. Det fina är också att man kan välja att få dekoren i nästan vilken färg som helst. Kanhända att det är en gullig bild på favoritdjuret till barnrummet som gäller. Eller en välkomnande text till gäster på besök som sätter pricken över i:et i hemmet. Vilken man än väljer kommer det bli ett nytt härligt blickfång.