Fönster

Ny vy mot din inre sky

Ny vy mot din inre sky

Vad är det första du ser när du tittar ut genom fönstret på morgonen? Är det något som piggar upp dig eller som faktiskt får dig att känna dig trött och opeppad?

Det vi ser i den yttre världen formar vår inre värld. Framför allt det vi ser regelbundet. Är det så att du blickar ut mot en sliten parkeringsplats, en tegelvägg eller på en ostädad innergård så är det lätt att förstå att du kanske inte känner dig så taggad och motiverad i din vardag.
Men som tur är så gäller även det omvända, alltså att vår inte värld formar vår yttre dito.

Många framgångsrika personligheter lyfter fram det här med tacksamhet som en viktig ingrediens i vardagen. So what om du kanske inte har världens mest inspirerande utsikt? Var tacksam för det du ser ändå. Om inte annat så var tacksam för att du har en utsikt.
Gör detta varje dag i en månad så kommer du garanterat märka att den där tidigare trista vyn från ditt fönster även den innehåller en egen skönhet.

Alltför ofta så låter vi våra vanor och mönster tynga ned oss. Vi förväntar oss att saker ska vara på ett visst sätt, och därför blir det oftast också just så.

Därför är det som sagt viktigt att förändra den inre vyn, om du känner dig maktlös att förändra den yttre. 

Och är det så att det enda problemet med din yttre vy är faktumet att ditt fönster har passerat sitt bäst före-datum, ja då finns det en lösning i form av https://www.termofonster.se/.

Ibland kan något så enkelt som nytt glas faktiskt göra livet lite lättare och mer njutbart. Färgerna blir helt enkelt lite klarare, friskare och mer levande. 
Det leder till att livet också känns som mer vitalt, och dina dagar blir helt enkelt ljusare.