flyg luftballong stockholm

När livet bara svävar fram

När livet bara svävar fram

Det finns stunder i livet, kanske till och med perioder, då det känns som om att man svävar fram ovanför jorden. Har ni känt av det någon gång? Dessa tillfällen då livet känns som en ljuvlig färd i medvind och där det mesta går ens väg. 
Det är en fantastisk känsla och brukar med ett annat ord kallas för flow. 
Detta är dessa tillfällen när man utan ansträngning verkar kunna ta sig precis dit man vill – och kanske ännu längre.

På något sätt kan man föreställa sig att det är precis som att färdas med en varmluftsballong från DreamBalloon. Allt är liksom stilla och man har ett fantastiskt perspektiv över livet – som sagt som om man skulle sväva ovanför planeten.

Det är vid dessa tillfällen i livet som man ska passa på att göra lite extra. När man har medvind så är ju allt lite lättare. Det är också lättare att se vad som faktiskt behöver göras för att man ska åstadkomma sina mål. Just därför så ska man ta i lite extra och komma lite längre än man tänkt.

För det kommer alltid en motrörelse – de där dagarna då allt känns tungt och segt som sirap. När man verkligen får kämpa för att ens ta sig upp ur sängen på morgonen.
Då är det skönt att kunna tacka det jag som nyligen upplevde flow för att den hade den goda smaken att kratta manegen inför just den situation som du nu befinner dig i. Det gör att livet känns lite lättare, trots att det är tungt just nu.

Den långsiktigheten är bra att anamma genom livet. Det är lite klurigt, men efter ett tag så märker man hur mycket man tjänar på att faktiskt har framförhållning. Att skjuta upp saker är en riktig energitjuv som den kloke gör bäst i att bekämpa.