Ögonlaserbehandling

LASEK ögonlaserbehandling i Solna

LASEK ögonlaserbehandling i Solna

editorial

Lamera Medical Clinic är en mycket kompetent ögonmottagning i Solna Centrum där man utför flera typer av ögonoperationer samt korrigerar ett antal synfel. På kliniken arbetar flera mycket erfarna och duktiga ögonläkare, optiker, ögonsjuksköterskor m.m. Lamera Medical Clinic utför undersökningar och ställer därefter diagnos.

Patienterna kan sedan genomgå kataraktoperation och dessutom korrigera synfel som översynthet, åldessynthet, närsynthet med mera. Då man inte har någon drop in-mottagning så är det viktigt att boka tid för alla typer av undersökningar oavsett om man har remiss eller inte. Kliniken har avtal med landstinget och kommer du som patient inom landstingets vårdavtal så är det vanlig patientavgift som gäller. Det går naturligtvis även bra att komma som privat patient.

Beprövad ögonlaserbehandling.

Lamera Medical Clinic utför ögonlaserbehandlingar och man metoden man har valt är LASEK vilket är den mest skonsamma behandlingen samtidigt som det är den mest beprövade över hela världen. LASEK är perfekt för alla mellan 20-45 år oavsett om man har har större eller mindre synfel. Det är även den bästa metoden för patienter med synfel upp till -5 D och även för de med för tunn hornhinna.

Även om det är den mest skonsamma ögonlaserbehandlingen så kan den ge en viss skavkänsla och ljuskänslighet direkt efter ingreppet. Men det lindras effektivt med de ögondroppar man får med sig samt de smärtstillande tabletter man får efter behandlingen.

Ögonlaserbehandling

När man genomgått en privat synfelsbehandling hos Lamera Medical Clinic så ingår det alltid 5 års trygghetsgaranti. Det innebär fria kontroller under 5 år samt fria kompletterande behandlingar vid behov, även det under 5 år.

Utöver det så har man tillgång till fria samtal med en kirurg via en videoapp vilket är ett mycket tryggt paket man får som patient hos Lamera Medical Clinic. Ett första steg oavsett vilken behandling man kan komma att behöva så ett första steg att kontakta kliniken för en undersökning.