brun utan sol

Köp effektiva brun utan sol produkter online

Köp effektiva brun utan sol produkter online

Nu är sommaren över och den kyliga luften smyger sig sakta på. Det går att konstatera att det blev en ganska varierad sommar med dagar som bjöd på tropisk värme och andra som krävde att tjocktröjan fick åka fram. De som lyckades få en solbränna kan räkna med att den snart kommer blekna och solkysst hud känns som ett minne blott.

Som tur är så finns det en räddning för den som inte vill acceptera bleka ben, den heter ”brun utan sol” och gör att huden återigen kan få en härlig färg och ett vackert lyster. Produkten kräver dock en del förarbete och noggrann applicering för att den ska komma till sin fulla rätt.

Hur appliceras brun utan sol på bästa sätt?

För att få en jämn färg med brun utan sol är det viktigt att först göra en skonsam kroppspeeling som skrubbar bort smuts och döda hudceller. Efter det ska huden återfuktas eftersom torra partier suger åt sig mer färg vilket ger ett ojämnt resultat. Så är det dags för brun utan sol produkten att göra entré. Börja med att applicera den på fötterna och arbeta uppåt mot låren, magen och armarna.

För ryggpartiet kan det vara bra att ha någon som hjälper till för att produkten ska kunna bli jämnt fördelad. Till ansiktet är det viktigt att använda sig av en brun utan sol produkt som är avsedd för just det området, huden i ansiktet är känslig och kräver därför en anpassad produkt. Kontrollera slutligen att produkten blivit jämnt applicerad och ta bort eventuell överflödig färg. Låt produkten torka i minst 20 minuter för att inte förstöra resultatet eller kläderna.

Hos Sephora finns brun utan sol produkter som ger mycket färg på en gång och även de som gradvis bygger upp färgen. Hitta din favorit för en fin brunfärg året om, köp online här.