Konditori

Kärleken frodas på ett bageri i Huddinge

Kärleken frodas på ett bageri i Huddinge

Du svepte höger på den snygga tjejen eller killen, och det blev en match. Efter lite flirtigt chattande bestämmer ni er för att ses. Men var är egentligen den mest optimala platsen för den första dejten? Den andra parten föreslår en promenad i parken och därefter öppna en flaska vin hemma på soffan. Visst, det låter mysigt. Men du har en bättre idé än så. Du känner nämligen till världens mysigaste Bageri i Huddinge.  

För den bästa dejten görs nämligen just på detta bageri. På en mysig plats inne i hörnet på konditoriet kan ni sitta för er själva. Med varsin kopp kaffe i handen och en gräddbakelse på bordet. På det trevliga lilla bageriet kan ni sitta och titta varandra djupt i ögonen medan ni undersöker varandras personligheter och lär känna varandra. Din dejt tycker det är bra att du övertalade hen att ni skulle träffas här istället. Det blev ju helt perfekt. 

 

En romantisk plats

Om stjärnorna står rätt och ni i slutändan gifter er kanske det var tack vare det här konditoriet. Det var här ni träffades för första gången och det var här som er kärlek först visade sig. På bröllopet bara måste ni beställa mat, dryck och fika från just det här konditoriet. Om ni inte till och med ska ha hela vigseln är. För uppenbarligen har ni konditoriet att tacka för väldigt mycket.  

Ni borde fira varenda årsdag på konditoriet. Komma hit och återuppleva den nykära romansen som fick er att falla för varandra. På så sätt kommer ert äktenskap aldrig att svalna. Vem hade kunnat tro att ett simpelt litet bageri hade all denna potential? Om budskapet sprids så kommer säkert samma konditori flockas av människor som går på första dejten. Ett riktigt kärleksnäste bland alla tårtor och kanelbullar. Så kan det gå om man har tur.