Iloq

Iloq i Örebro ger sämre historier – men säkrare lås

Iloq i Örebro ger sämre historier – men säkrare lås

Filip Hammar, känd från Kanal 5, berättade en gång en anekdot om hur han hade varit ute och kalasat på Stockholms barer. Efter en lång och blöt kväll på krogen tog slutligen Filip taxi hem. Trodde han åtminstone. 

När han kom till lägenhetsdörren fungerade inte hans nyckel. Han ringde en låssmed som bröt upp låset. Inne i lägenheten stod en förskräckt och yrvaken student. Då kom Filip ihåg att han hade hyrt ut lägenheten i andra hand och inte längre bodde kvar. Med Iloq hade den historien blivit ganska mycket sämre och mindre dramatisk. Inte för att det är någonting fel på Iloq, tvärtom. 

Iloq har funktionen att det är ett digitalt låssystem, och därmed kan man spärra nycklar som man inte vill ska ha tillträde till låset i fråga. Man kan dessutom “öppna” nycklar igen efter att de hade varit spärrade. Det förenklar situationer då man blir av med nycklar och man kan lättare kontrollera vem som har tillgång till nycklarna i fråga.  

 

 

Bespara dig besvär och pengar

Med Iloq hade Filip Hammars historia snarare sett ut någonting i stil med följande. Han hade åkt till lägenheten och märkt att det elektroniska låset avslog hans försök att öppna med sin nyckel. Han hade då kontaktat servicen som gett honom en översikt över nycklarna till dörren i fråga. 

Då hade han fått reda på vem som har tillgång till nycklarna och kommit ihåg att lägenheten var uthyrd. Filip hade därefter gått ut ur fastigheten, ropat på en ny taxi och åkt hem till adressen där han faktiskt bodde.  

Iloq ger dig mindre dramatik i vardagen och besparar dig låssmedens arvode. Det kanske ger sämre fyllehistorier, men ärligt talat föredrar du nog bekvämligheten och lätta lösningar framför det praktiska och ekonomiska eländet av att bli av med en nyckel. Iloq i örebro är redan etablerat, men fler städer är på gång.