kepsar

Hur du bär din keps på rätt sätt

Hur du bär din keps på rätt sätt

editorial

En unik modeaccessoar

Att bära en keps är ett utmärkt sätt att skydda huvudet från solen och hålla håret borta från ögonen. Men det är mer än att bara ta på sig en gammal baseballkeps och säga att det är dags. I det här blogginlägget ger vi dig några tips om hur du bär din keps på rätt sätt.

image

Tänk på komforten

– Skärmen
När det kommer till kanten på din keps har du några olika alternativ. Du kan bära den rakt, böjt eller uppåtvänt. Allt handlar om personliga preferenser. Om du vill ha en mer avslappnad look kan du välja en rak brätte. Om du vill göra mer av ett uttalande, välj en böjd eller uppåtvänd brätte.

– Passform
Att se till att din keps sitter rätt är viktigt för både komfort och stil. En bra tumregel är att välja en keps som står i proportion till din huvudstorlek. Om du har ett litet huvud, välj en mindre keps. Om du har ett större huvud ska du välja en större keps. Och om du ligger någonstans mittemellan, välj en mellanstor keps.
När det gäller justering av passformen har de flesta kepsar ett justerbart band i ryggen som du kan använda för att dra åt eller lossa mössan efter behov.

– Färgen
Ett sista tips om hur du ska bära din keps är att uppmärksamma färgen. Om du vill att mössan verkligen ska sticka ut, välj en färg som kontrasterar mot resten av din outfit. Om du till exempel bär helt svart, välj en vit eller ljus färgad hatt. Om du har helt vitt på dig kan du välja en svart eller mörkfärgad hatt. Och om du vill att hatten ska smälta in i det du har på dig, välj en färg som matchar resten av din outfit.

En baseballkeps är mer än bara något som håller solen borta från ögonen – det är också en viktig modeaccessoar! Genom att följa tipsen i det här blogginlägget kommer du att kunna rocka vilken baseballkeps som helst med självförtroende. Så ta din favoritkepsoch sätt på den – du kommer att se snygg ut på nolltid! Tack för att du läste!