hi fi

Hi-fi du har råd med

Hi-fi du har råd med

Bra hi-fi-ljud kan ge en helt ny förståelse av vad musik kan vara. Små detaljer som lätt försvinner i ett brus kommer fram när ljudutrustningen är perfekt anpassad. Att ha en bra stereo räcker inte, allt från högtalare till kablar och hur utrustningen står placerad i ett rum påverkar hur du som lyssnare upplever ljudet. Det är är viktigt att testa sig fram och hitta det som funkar just för dig och den musik du lyssnar på. 

Onlinebutiken HiFI-freaks är experter på precis det, hur du kan få fram precis det du vill av din ljudanläggning och dessutom till ett bra pris. Genom att importera varorna själva och ta bort stora, lyxiga butiker som du som kund betalar för genom ett högt pris, har de möjlighet att sälja kvalitetsutrustning betydligt billigare än i fysiska affärer. Du som kund beställer det du vill ha online, får det hemlevererat och har sedan möjlighet att prova i ditt eget vardagsrum. Skulle du inte vara nöjd kan du returnera det du köpt inom 30 dagar. Både frakt (för beställning över 500 kronor) och returfrakt betalas av HiFi-freaks. 

Det gör det möjligt att kunna köpa riktigt bra produkter för upp till halva priset mot vad de kostar i butik. HiFi-freaks grundades av personer som själva är intresserade av Hi-Fi men tröttnade på de vinstmarginalerna i branschen och den dåliga servicen. Bakom HiFi-freaks finns alltså en stor kunskap och sortimentet består av välkända märken som Casio, Audiolab, Densen, Earthquake, Kimber, Mission, Tannoy, TIBO, Wharfedale, Triangle, Polk Audio med flera. 

    Är du det minsta osäker på vad du ska ha eller har frågor om någon utrustning är det enkelt att få prata med en expert via chatten på hemsidan, på telefon eller email. Beställer du varor har du tre års garanti och skulle något gå sönder har HiFi-freaks även en egen verkstad i Danmark. Ta chansen att kunna spela din favoritmusik på ett sätt den förtjänar!