Päls

Gör din dröm till något mer med hjälp av www.leatherhouse.se

Gör din dröm till något mer med hjälp av www.leatherhouse.se

Det finns ett oändligt antal anledningar till att våga följa sina drömmar, men just Du måste hitta just Din anledning. För om incentivet inte kommer inifrån kommer det inte att fungera.

Det är samma sak med alla förändringar som vi vill uppnå här i livet – det måste finnas en inre drivkraft som är stark nog att fortsätta pusha dig framåt, även när inspirationen och orken tryter.

För utan den där inre elden kommer de flesta försök till att förbättra ditt liv att sluta med platt fall.

Det inre drivet

Det klassiska exemplet är kanske alla som köper gymkort kring nyår. Det är nämligen nu det gäller – efter nyår börjar det nya livet som ska vara för evigt.

Eftersom man har draghjälp av alla andra som också har samma plan är det lätt att komma igång. Gott så. Däremot krävs det något mer för att kunna hålla igång den där elden inombords.

För kommer denna önskan ur en i princip automatisk och mekanisk plats inom oss kommer den också att tappa momentum efter ett par veckor, eller månader. Längre än så räcker nämligen inte det där ”batteriet” om det inte drivs av syfte, vilja och fokus.
Samma sak är det med hobbies och intressen. Visst kan man prova på en massa saker, men känner man inte att det verkligen fångar ens intresse är det svårt att hålla igång det.

Hittar man däremot rätt så kan det verkligen gå undan. Det finns dem som på kort tid har lärt sig grunderna i ett hantverk, handlar rätt material på www.leatherhouse.se och snart gjort den enkla hobbyn till något mer. Med tiden blir drivkraften så stark, kvaliteten så hög och efterfrågan så stor att det faktiskt går att tjäna ett leverbröd på det som först bara var ett nyfiken utforskande.

Det är många gånger så, genom nyfikenhet, som stora drömmar föds och uppfylls.