vuxenleksaker

Glöm handen, nu är det sexdockor som gäller

Glöm handen, nu är det sexdockor som gäller

Äntligen börjar stigmat kring sexdockor att lätta. Allt fler börjar få förståelse för att människor vill ha en onanistund som är så nära att ha sex med en annan människa som möjligt. Att av ren slentrian stimulera sig själv med endast hjälp av händerna är ett minne blott. Idag finns det en hel uppsjö av vuxenleksaker som gör lekstunderna med sin egen kropp mer intensiva och sköna. En rad olika glidmedel med olika doft, smak, konsistens och innehåll finns för att passa alla. Det finns fleshlights som ser ut som riktigt inbjudande vaginor eller munnar, vissa fleshlights har till och med två ingångar för att likna mun eller rumpa.

 

Sexdockor ger en verklighetstrogen upplevelse

För den som tycker att endast öppningen är för lite för att ge visuell stimulans finns det andra typer av vuxenleksaker. Det finns en livfull penthouse sexdocka med ansikte och vackra bröst som är skapad efter en porrstjärnas kropp. Sexdockans liggande ställning bjuder in till penetration i såväl mun som vagina och anus. En otroligt verklighetstrogen sexdocka vars detaljer är handmålade. Det går att experimentera med att föra in vibrator samt värmeaggregat för en mer naturtrogen upplevelse. Varför inte ta henne mellan de perfekta brösten som hon så fint pressar ihop?

 

 

Inte alla sexdockor är utformade för heterosexuella män

Det finns även sexdockor i cyberskin utan ansikte där fokus ligger på bröst, vagina och anal vars insida är räfflad för maximal njutning. Givetvis är inte alla sexdockor utformade för heterosexuella män. Det går att köpa en sexdocka med 20 cm lång penis, perfekta skinkor och ett inbjudande anus att tränga in i. Bara fantasin sätter gränser och beställningen kommer givetvis i en diskret leverans, grannarna har ingenting med ens sexliv att göra. Det finns alltså sexdockor i massor av olika modeller för att passa alla smaker och stilar.