Fönster

Fönster och pardörrar kan förhöja husets framtoning

Fönster och pardörrar kan förhöja husets framtoning

Fönster och dörrar har stor påverkan både på insidan och utsidan av huset. De är källan till det naturliga ljuset inne i hemmet och utifrån sätter de prägel på fasaden. Genom att välja fönster och dörrar i samma material och stil får huset ett enhetligt och tilltalande utseende. Ska fönster eller dörrar bytas ut på en befintlig bostad så kan det vara en bra idé att utifrån stil på fasad och inredning som redan finns välja vad som passar bäst in. 

Pardörrar är både estetiskt och funktionellt 

Pardörrar är både funktionella och tilltalande i sin utformning. Det ser gärna lite mer pampigt ut med dubbeldörrar och det underlättar om stora ting ska flyttas in eller ut ur huset. De är dessutom väldigt effektiva då det finns behov att släppa in mycket frisk luft i hemmet, exempelvis vid vädring eller under varma dagar.

Pardörrar med glaspartier tillåter även mer ljus att leta sig in i hemmet jämfört med en enkeldörr. En helglasad pardörr passar perfekt som altandörr och kan ge en känsla av att trädgården blir den del av rummet som dörren sitter placerad i.

Välj modell, färg och mycket mer 

Pardörrar kan användas till allt från en imponerade ytterdörr med stort ljusinsläpp eller en praktisk dörr till förrådet som ger möjligheten att öppna upp då behov finns för en extra stor passage eller luft- och ljusinsläpp. Hos SparFönster finns fönster och dörrar i massor av olika modeller som alla har sina finesser och fördelar.

Det går att välja mellan flera olika dörrar i exempelvis trä, PVC och aluminium, samt helglasade, halvglasade eller de som är helt solida. Man kan även beställa måttanpassade dörrar och fönster för att de ska kunna passa perfekt in i utrymmet som ska fyllas. I övrigt finns även individuella tillbehör såsom lås, ventiler och säkerhetsglas. Läs mer på https://www.sparfonster.se/pardoerrar/.