flyttfirma Stockholm

Flyttfirma i Stockholm med flyttalternativ för olika behov

Flyttfirma i Stockholm med flyttalternativ för olika behov

Det finns många anledningar till att det kan bli dags för en flytt. Det kan vara något spännande såsom ett nytt jobb, en ny relation, en önskan om att bo på en speciell plats eller tillökning i familjen som kräver större bostad. Det kan också vara mindre trevliga anledningar som leder till en flytt såsom en separation, att man inte längre har råd att bo kvar eller att barnen flyttar ut och det blir för mycket jobb med att ha kvar ett onödigt stort boende. Oavsett vilken anledningen är att man ska flytta så kan det många gånger finnas behov för professionell hjälp.

Det blir lättare med en flyttfirma 

Genom att anlita en flyttfirma kan flytten (vare sig det är en spännande eller jobbig flytt) gå så mycket smidigare. De allra flesta flyttfirmor erbjuder flera olika alternativ så att man kan välja ett som passar utifrån de behov som finns. Till exempel så erbjuder Flytt-Experten tre olika alternativ; lågprisbudget, mellanprisbudget och lyxbudget.

Deras lågprisbudget-alternativ innebär att man gör det mesta själv såsom att packa, demontera skrymmande möbler, bära till och från flyttbilen samt packa upp och montera möbler. Det man får hjälp med är själva transporten genom att Flytt-Experten skickar en flyttbil och en chaufför som ser till att sakerna fraktas säkert mellan adresserna.

Spara ryggen och välj mellan eller lyx alternativet

Mellanprisbudget-alternativet innebär att man får packa, demontera, packa upp och montera själv. Flytt-Experten hämtar hela bohaget i den gamla bostaden och flyttar det till den nya. Väljer man istället deras Lyxbudget-alternativ behöver man inte göra någoting själv. Flytt-Experten packar hela bohaget, demonterar möbler samt lastar in i flyttbilen och åker till den nya adressen för uppackning, montering och installation på plats.

Flytt-Experten är ett tryggt val och de erbjuder även företagsflytt, utlandsflytt samt säker magasinering under kort eller lång tid. Läs mer om deras tjänster på https://www.flyttexperten.com/.