hotell

Ett hotell för alla i Ekerö

Ett hotell för alla i Ekerö

Ibland behöver man ett andra hem. Ett lugnt litet ställe där man kan må bra och koppla av. Någonstans där man kan lägga ned sitt trötta huvud på en mjuk kudde. Där man kan snubbla upp på morgonen och bli serverad en härlig frukostbuffé efter duschen. Ibland är det bra med ett hotell.

Medan många enbart förknippar hotellboende med ledighet stämmer den bilden inte alltid med verkligheten. Faktiskt är det vanligare att man bor på hotell som en del av jobbet. Långt ifrån alla har förmånen att alltid arbeta på sin hemort eller i närheten. Då behövs ett bra boende.

 

Varför ska man bo på hotell?

Hotell fungerar för både fritid och arbete. När du vill lämna vardagen ett litet tag och bara se något annat än hemorten. En helg eller någon veckas bortavistelse ger nya perspektiv och hjälper med motivationen. Det är trevligt att få se nya vyer och skämma bort sig litegrann.

Eller så är du en av många som behöver tillbringa hela arbetsveckan på annan ort. Då blir ett hotell i Ekerö din fasta punkt. Det blir till stället där du kan stänga dörren om dig och bara vara dig själv. Då är rum med kokmöjligheter en nödvändig lyx och frukostbuffén en fin bonus.

 

Rätt plats och rätt service

För vissa handlar det om ledighet, för andra om arbete. Vilket det än är finns alla möjligheter till en fin vistelse på ett trevligt hotell. Om väder och vind visar fina sidan till så finns alla möjligheter att ägna sig åt diverse utomhusaktiviteter på det vackra Ekerö. 

En ö kan givetvis stå till tjänst med ett antal trevliga badställen. Men det är även nära till shopping och lika nära till utflyktsmål. Huvudstaden är dessutom bara ett stenkast bort. Ditt hotell blir din fasta punkt, och en mycket trevlig sådan.