Begagnade lagervagnar

Enkelt att skaffa begagnade lagervagnar

image

Om du har ett glasmästeri, ett konstgalleri eller någon liknande verksamhet, hanterar du säkert varor i lite större format. Glasrutor och affischer har det gemensamt att de ska vara helt felfria när man säljer dem. De får inte ha märken eller vara repiga och skavda.

Stora glasrutor är skrymmande och lite jobbiga att flytta. För att du ska kunna hantera dem enkelt kan du skaffa begagnade lagervagnar. Du får plats med flera rutor i en sådan vagn, och du ställer dem på högkant, så det är lätt att ta ut dem vid behov. Givetvis kan du ställa pappskivor eller tunna träskivor i en sådan vagn också. Det är en mycket praktisk hantering. 

 

Nya lagervagnar eller begagnade

Givetvis kan du också köpa en ny lagervagn om du vill, och det är bra andrahandsvärde på dem, så du kan sälja den vidare om den inte behövs längre. För vanlig lagerhantering kanske du behöver ganska många vagnar, och då är det prisvärt att skaffa begagnade. Du kan ställa dem på ett smart sätt, så att du lätt hittar rätt produkt för utleverans.

Det kallas kompaktlager när man förvarar saker på ett sätt som sparar utrymme. Du kan enkelt skaffa dig begagnade lagervagnar till ditt eget kompaktlager. Leta på nätet efter en bra och seriös leverantör. Länktips: https://www.glasmek.se/begagnat 

 

 

Mindre svinn och större förtjänst

Att ha en lagervagn är både platsbesparande och ekonomiskt. Genom en säker hantering minskar man risken för skador på produkterna. Det blir mycket mindre svinn och därigenom kan man faktiskt tjäna på att ha lagervagnar.

Det praktiska arbetet underlättas också, eftersom man reducerar antalet lyft och slipper transportskador. Många husägare vill ha stora glaspartier i sina tillbyggnader, och även altanräcken och liknande har ofta glasrutor, som ger en bra utsikt. Hantera dina rutor på ett effektivt sätt och skaffa begagnade glasvagnar.