jan van haasteren pussel

En färgrik jul med Jan van Haasteren-pussel

En färgrik jul med Jan van Haasteren-pussel

editorial

Nu har vi äntligen passerat den där magiska gränsen – första advent. Äntligen kan man med gott samvete ta fram allt pynt och fylla fönstren med de juligaste av ljus.
När vi nu också lägger mörkaste november bakom oss börjar livet även kännas lite lättare rent allmänt. Det är inte långt kvar till vintersolståndet då vi rent allmänt börjar gå mot ljusare tider.

Snart är julen här

Visst kan det kännas som om att tiden går alldeles för fort i dessa dagar? Även om det ännu väntar en massa julstök som sagt har högtiden snart kommit och gått, innan man vet ordet av.
Dock finns det än så länge gott om tid som sagt att fixa med allt som behöver fixas med inför den 24 december. Den kloke köper redan nu sina klappar för att slippa stressa samtidigt som alla andra springer omkring och stressar.

Eftersom många av oss numera klickar hem sina presenter är det enklare än någonsin att vara ute i tid. Speciellt med tanke på hur leverans- och budtjänsterna har utvecklats lavinartat under de senaste åren. Ena dagen sitter man och klickar hem sitt spännande Jan van Haasteren pussel och den andra, bokstavligen har man den hemma hos sig.
Ibland kan det till och med gå fortare än så.

image

Klappar och god julemat i all ära – främst handlar denna högtid om att träffa våra nära och kära. Att få spendera tid tillsammans med de människor som vi älskar mest är trots allt det finaste som finns här i livet.
För precis som med resan mot jul går livet rent generellt väldigt snabbt. Det är något som man erfar särskilt påtagligt ju äldre man blir.

Passa därför på att vara lite extra kärleksfull mot familjen och vännerna i jul. Vi är trots allt på denna resa genom livet tillsammans och det gäller att värna om varandra.
Det är julens viktigaste budskap.