djuraffär

En djuraffär som erbjuder produkter och tips för att djuren ska må bra

En djuraffär som erbjuder produkter och tips för att djuren ska må bra

Att skaffa ett nytt husdjur är både roligt och spännande men det kräver också en hel del förberedelser och ansvar. Det är viktigt att verkligen tänka efter om man har tid att ta sig an djuret, både för att försäkra sig om att djuret inte behöver vara ensamt och för att ett djur, precis som barn, behöver vägledning och uppfostran. Det kan därför vara bra att göra upp ett schema över sin vardag för att få en tydlig överblick och därmed kunna avgöra om man har tid för ett djur eller inte.

Välj ett djur som passar din livssituation

Man ska såklart välja husdjur efter vad man är intresserad av att ha, men finns det inte tillräckligt med tid så kan det vissa gånger vara värt att omvärdera och kanske välja ett annat djur. Tycker man  om alla sorters djur och om arten inte är det primära så kan det till exempel vara bättre att köpa en fågel som inte kräver lika mycket tid som en hundvalp. Men trots art ska man komma ihåg att alla djur behöver kärlek, omtanke och även en del materiella ting för att må riktigt bra.

Få ditt nya djur att känna sig välkommet

De allra flesta djur mår bra av att ha en egen plats i hemmet, det kan vara allt från en bur till en liten bädd, så länge de känner att de har en plats där de kan koppla av och få en stund för sig själv. Utöver det så uppskattar djur ofta någon form av leksaker och såklart foder som är anpassat efter ras, ålder och andra förutsättningar. Genom att besöka en djuraffär kan man ofta få hjälp med vad som passar och vad som behövs beroende på vilket djur man har tänkt skaffa. 

En djuraffär som erbjuder bra sortiment och god service

Arken Zoo är Sveriges största, rikstäckande husdjurskedja som erbjuder det bästa för djuren. De har ett noga utvalt sortiment som innehåller allt man kan tänkas behöva till sitt husdjur. Sortimentet är brett och prisvärt med produkter av högsta kvalitet. Det går att gå in på deras webbshop eller besöka en av deras fysiska butiker.

Till exempel så har Arken Zoo en 250 kvadratmeter stor djuraffär på Kungsholmen i Stockholm där man hittar ett 40-tal akvarier samt det mesta till hund, katt, fågel och smådjur. På Kungsholmen finner man bland annat premiumfoder, leksaker, bäddar, burar, aktiveringsleksaker, godis med mera. Mer information och hela Arken Zoo’s sortiment hittar man på https://www.xn--djuraffrstockholm-wqb.se/.