farmartjanst

Efter en enkel trädfällning fanns den jobbiga stubben kvar

Efter en enkel trädfällning fanns den jobbiga stubben kvar

editorial

Efter en enkel trädfällning fanns den jobbiga stubben kvar

När jag stirrade ut på min bakgård började den gamla tallen som varit en fixtur i så många år plötsligt att tappa balansen och föll långsamt till marken. Jag var fylld av sorg men lättad över att den inte orsakade någon skada. Med en sista blick på det som tidigare varit en vintergrön jätte som såg ut över vår trädgård vände jag mig snabbt bort med fruktansvärda tankar på hur vi skulle ta bort den. Jag visste inte att det som verkade vara en enkel uppgift att ta bort ett nedfallet träd slutade med att bli ett äventyr som till synes aldrig tog slut när det gällde att ta bort stubben!

Jag försökte först själv att gräva runt stubben, men insåg snabbt att det var för stort jobb. Jag bestämde mig då för att ringa en professionell trädtjänst, men alla offerter var för dyra, till jag hittade en firma som erbjöd ”farmartjänster”. Jag var lite tveksam till en början, men de försäkrade mig om att deras erfarenhet och specialiserade maskiner skulle göra jobbet lättare.

farmartjanst

Sök efter farmartjänster

Så jag anlitade dem, och de höll verkligen vad de lovade. Med sin kraftfulla tunga utrustning avlägsnade de effektivt och snabbt stubben utan att lämna några spår efter sig. Det var fantastiskt hur snabbt och effektivt de fick bort stubben. Hela processen tog bara en timme och vi fick en ren och snygg bakgård. De hjälpte även til med att så gräs där trädet stått.

Jag är så glad att jag bestämde mig för att anlita experterna för detta jobb. Det skulle ha tagit mig flera dagar att ta bort stubben på egen hand, och det finns ingen garanti för att jag skulle ha klarat det. Nu vet jag att jag ska leta efter just farmartjänster nästa gång jag behöver något gjort på gården. Firman jag anlitade och deras utbud hittar du här: http://ullared.farmartjanst.se/