Flyttfirma

Det är mycket att tänka på när du ska flytta

Det är mycket att tänka på när du ska flytta

Idag flyttar de flesta många gånger i livet. Det börjar med att flytta hemifrån, inte sällan till en liten studentlägenhet. Sen är det dags för första hemmet efter studierna, sen några gånger för jobbet och kanske avslutas det med minst ett hus. På äldre dagar kanske flytten går till något mindre igen. Flytta till nytt kan vara riktigt kul men själva flytten i sig är inte alltid det roligaste. Då kan det vara skönt att anlita flyttfabriken.se som sköter flytten. De flesta har fullt upp att få livspusslet att gå ihop att en flytt bara är en stressfaktor.

 

 

Hur ska du tänka inför en flytt?

 

Även om du anlitar en flyttfirma gäller det att planera för att få schemat att gå ihop. Dessutom flyttar du till något mindre så kan det vara bra att rensa ut det som inte får plats. Innan flytten vill säga. Ha som regel att det du inte använt på senaste året lär du nog inte använda igen. Det finns såklart sådant som har ett sentimentalt värde. Får du inte plats med det så kan du alltid magasinera. En flyttfirma kan rekommendera ett bra magasin så fråga efter ett bra ställe att magasinera alla tillbehör.

 

Hur hittar du rätt flyttfirma?

 

Bor du i en större stad så som Stockholm finns det ett enormt utbud. Då kan det vara svårt att välja så ha som grundregel att kolla recensioner. Det finns de som har fasta priser beroende på kvm och de som har timpriser. Inget är bättre än det andra utan kontakta flyttfirman och hör om en offert. Vissa flyttfirmor har specialpriser om du ska flytta tyngre möbler. Det kan ju vara så att du vill sköta flytten själv men det där pianot är ett problem. För vem vill bära ett piano fem trappor utan hiss?