bygg

Bygg nytt eller bygg till

Bygg nytt eller bygg till

Går du och funderar på att göra förändringar i boendet, som till exempel att bygga till ett rum, fixa altanen eller bygga en helt ny gäststuga på tomten, finns det yrkesfolk som mer än gärna hjälper dig i processen. Dina önskningar kan vara stora eller små, men gå inte omkring och tveka inför uppgiften, för det brukar oftast gå att lösa det mesta. Gör slag i saken och kontakta en proffsbyggare, så får du en offert som du kan utgå från. Det finns företag som exempelvis aman-bygg.se som har rutin på det mesta och kan göra jobbet åt dig.

 

Du får hjälp att välja

Om du ska göra en nybyggnation av något slag finns det givetvis många material att välja mellan. Du kan beställa lösvirke, men du kan också välja att bygga ett Siporexhus i lättbetong eller ett murat hus med LECA Isoblock. Eller så väljer du helt enkelt ett monteringsfärdigt hus. Det finns en djungel av regler, inte minst beträffande energiprestanda, så du gör klokast i att kontakta yrkesfolk, som är insatta i gällande lagar. Du bestämmer material själv, men det kan vara skönt att få tips när man ska välja.

 

 

Andra renoveringsprojekt

Det finns inga projekt som är för stora eller för små för en professionell byggare. Man behöver absolut inte bygga nytt för att kunna anlita dem. Man kanske bara vill ha en ny trappa, en ny ledstång i trappan, nya lister och paneler eller en renovering av sin altan. Vill du exempelvis få husfasaden fixad så att den blir lättskött och i praktiken underhållsfri, är det också mycket enkelt. En vanlig och populär metod är att spruta med fasadputs som man sen gör något valfritt mönster i, för att ge huset ett trevligt utseende.  Det är lätt ordnat, så bara skriv din önskelista, och sedan kontaktar du ett byggföretag och får offert.