trädfällning Lund

Beställ din trädfällning i Lund nu

Beställ din trädfällning i Lund nu

Om ditt träd har vuxit sig alldeles för stort i trädgården, kanske du har gett upp hoppet om det. Det är verkligen inte lätt att få ner det stora och tunga trädet som växer alltför nära huset. Men tänk då så här, det blir inte bättre om du väntar, tvärtom.

Stora träd kan fällas i sektioner, och då tar man ner trädet bit för bit. Har det väldigt stora och tunga grenar, är det ett smart sätt. Man sågar av det i etapper, så att man inte riskerar någon olycka.

Proffs på trädfällning har lång vana

För dig som privatperson är det bökigt och tungt att försöka chansa på att få ner trädet själv. En firma som arbetar professionellt har både vana och kunskap när det gäller trädfällning i Lund. Dessutom har de verktygen som krävs och maskiner som kan underlätta jobbet.

Du vill inte att trädet ska rasa ner över hustaket, för då får du två problem. Låt proffsen göra jobbet på allra bästa sätt, så sparar du dig från onödig oro. Kanske vill du ha mer ljus i trädgården, eller få bort alla fåglar som brukar bygga bo i trädet.

 

Dåliga träd ska tas bort

Ibland blir gamla träd sjuka, och det finns ingen som helst anledning att låta dem stå kvar då. Har du flera gamla träd, så ta bort dem samtidigt, så du kan få plats med något annat på den ytan istället. Be firman som fäller trädet att de tar bort stubben också och be dem att göra en stubbfräsning strax under markytan.

Du kan få veden uppsågad, om du har tur. Trädfällaren kan också ta med sig allt skräp och sly, så att du får en prydlig och snygg trädgård igen. De städar upp efter sig och fraktar bort grenar och allt det andra som du inte vill ha.