städning

Anlita en städfirma och få mer fritid

Anlita en städfirma och få mer fritid

Det är många som stressar sig igenom tillvaron, och ständigt finns det dåliga samvetet där för allt man skulle göra men inte hinner. En typisk sådan sak är städning. Alla vill ju ha det fint hemma och slippa skämmas om det kommer objudna gäster. Man vill både ha det fint hemma för sin egen skull och för att hela familjen ska trivas. Ändå blir det ofta punktinsatser. När man har lagt tvätten eller torkat ett golv är man trött, eftersom dagen varit fylld av en massa andra förpliktelser. Om du anlitar en städfirma får du tid för dina egna intressen också. 

 

Löpande städtjänster

Många vill ha ett fläckfritt hem, men det är mycket svårt att leva upp till, speciellt för den som har småbarn hemma. För andra kan kraven vara betydligt lägre ställda. Är man sjuk eller har ont kan det vara skönt att någon hjälper en med grundläggande städning, så att det är beboeligt och trevligt hemma. Det är till exempel mycket vanligt att folk beställer hemstädning i Stockholm. Njut av livet med en kopp kaffe i lugn och ro när städfirman har gjort fint. Anlita dem löpande, så hinner det inte bli så smutsigt.

 

 

Det lilla extra

Att sy en extra fin gardin, byta lampskärmar eller köpa en ny matta, att pynta och fixa hemma, allt det där blir mycket roligare om man slipper städa först. Unna dig städhjälp så får du tid för det lilla extra, som att sätta en egen touch på ditt hem. Städfirmor brukar vara ganska flexibla, så du kan själv avgöra hur mycket du vill ha hjälp med. Kanske prioriterar du att de gör rent spisfläkten och ugnen, eller att du får rena fönster. Kontakta en städfirma och be om en offert. Tänk på att utnyttja RUT-avdraget, så behöver det inte bli speciellt dyrt.